15 January, 2009

SUMAYYA LADIES - HONEYDEW GREEN STRIPE



YUMMY.LICIOUS!!
Same design as blue stripe and pink stripe which have been out-of-stock for a long time!!

13 comments:

mo'on said...

salam...
cantiknya kak nita baju sumayya baru ni. nak beli, nak beli!

p/s: lama dah tak membeli baju dgn akak ni hehehe...

NITA said...

salaam mo'on--

cantik dan yummy kan .. hehehe!
Nak saiz apa?

mo'on said...
This comment has been removed by the author.
mo'on said...

tu la, mengingatkan saya pd eskrim paddle pop hehehe...
saiz S ada kak? brp harganya termasuk postage?

NITA said...

s ada..
harga rm39, kurier rm6
total rm 45 shj.

*mmm paddlepop!!!

mo'on said...

kak nita, nak beli jugak sumayya black red saiz S, ada stok tak?

NITA said...

sumayya black.red saiz s dah habis..

mo'on said...

ooo ye ke... utk sumayya, design mana lg yg ada stok saiz S ek kak?

NITA said...

Utk sumayya s ada ni:
red cardinal
apple green
brown stripe
dark blue embroidery
wheat
navy blue
asparagus
honeydew green stripe

xs pun ada gak sikit:
red cardinal
yellow grey

:D

mo'on said...

ooo ye ke. kalu camtu saya amik sumayya honeydew green stripe saiz S aje la kak. esok saya bank in rm45 ek... :)

bila saya dah bank in, saya sms kan transaction details n alamat rumah saya skali.

akak still pki akaun mybnk atas nama azaha ismail kan?

NITA said...

OK..
tq.

Yup maybank atas nama azaha, atau my account pun boleh.. ada kat panel blog tu.

TQ dear..

Ummu Solehah Muhammad said...

jemput ziarah ke http://solehah2u.blogspot.com

mentibang's family said...
This comment has been removed by the author.